9 Ocak 2018 Salı

Balık Etek Gelinlik Modelleri: Pronovias 2018


Pronovias 2018 gelinlik koleksiyonu şahane modeller barındırıyor. Sizi bu koleksiyondaki balık etek gelinlik modelleri ile tanıştırmak istiyorum.




Yukarıda gördüğünüz modelin ismi Royal. Geometrik desenli bir kumaş boncuklarla süslenmiş ve ortaya bu güzel gelinlik çıkmış. Aşağıdaki model ise özellikle dantelli gelinlik modellerini seven gelin adaylarının hoşuna gidecek olan Ritmo. Derin V yakalı, kısa kollu bir gelinlik kendisi ve ayrıca tül kumaştan yapılmış, çıkarılabilir bir eteği var.



Üst kısmı, kolları ve sırtındaki V şekilli dekoltenin çevresi işlemeli tül kumaştan yapılmış olan İdeal, uzun kollu gelinlik modellerini tercih edenler için geliyor.



Ünlü markanın 2018 balık etek gelinlik koleksiyonunda yer alan modellerden biri de krep olduğunu tahmin ettiğim dokulu bir kumaştan dikilmiş olan Roca. Aslında kalp yakalı, sade bir gelinlik bu, fakat üst kısmına dikilmiş olan değerli taşlarla bezenmiş kısa kollu bolero sayesinde ışıltılı ve göz alıcı görünüyor. 



Rocio'ya ne dersiniz? Çiçek işlemeli kristal tül kumaştan dikilmiş olan uzun kollu bir gelinlik kendisi.



Pronovias 2018 deniz kızı gelinlik modelleri arasındaki gezintimize Renat'la devam ediyoruz. Belden yukarısı dantel, etek kısmı krep kumaştan dikilmiş olan bu uzun kollu gelinliğin sürprizi sırt kısmında. Gövdeyi önden ve arkadan kaplayan dantelli bölüm sırt kısmında, belden aşağıya daralarak kalçaların ortasından devam ediyor, sonra yine genişleyerek bir kuyruk oluşturuyor.



İşlemeli kristal tül kumaştan dikilmiş ve üstü parlak boncuklarla üslenmiş bir gelinlik olan Runis geliyor şimdi de, hazır olun!




Kalp yakalı Risca akıcı, muhteşem bir deseni olan boncuklu tül kumaştan dikilmiş. 



Kolsuz bir gelinlik olan Romina'nın yakası önden gayet kapalı, sırt kısmında ise V şeklinde derin bir dekoltesi var. Bu gelinliğe binlerce boncuk aplike edilmiş. 



Sırada İfel var, krep gelinlik modellerini seven gelin adayları için geliyor kendisi. Ön ve arka kısımlarda yer alan boncuk aplikeli tül kumaştan yapılmış V şeklindeki parçalar krep kumaşın düz, sade görünümüne hareket katmış.  




Chanda dantel ve tül kumaşlardan dikilmiş, eteklerine yol yol şifon kumaşlar eklenmiş uzun kollu bir gelinlik. 



Yazmaya burada son veriyorum, fakat ekleyecek başka fotoğraflarım var. Ziyaretiniz için teşekkür ederim.





































6 yorum:

  1. Yanıtlar
    1. De mi? Pronovias'ın modelleri klas ve havalı durur. Fiyatları da yüksek sanırım.

      Sil
  2. Hepsi de çok güzel, eline sağlık.:)

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Teşekkür ederim, yine beklerim. Ben de geleyim, de mi, bir süredir gelmedim sanki. = )

      Sil
  3. Modeller çok güzel. Ama bu tarz kıyafetlerde genellikle uzun boylu olanlara daha bir yakışıyor.

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Uzun boylu kadınlarda daha bir şahane durur tabii. Bir de biçimli, orantılı bir vücut lazım.

      Sil

Mesajınız kısa bir süre sonra yayımlanacaktır.

Ayvalık Asmalı Bahçe

Ayvalık'ta tatil yapanlara küçük, serin, sade ve keyifli bir mekandan söz etmek istiyorum bugün. Ayvalık Asmalı Bahçe sıcak günlerd...