3 Nisan 2018 Salı

Sırt Detaylı Gelinlik Modelleri


BHLDN 2018 gelinlik modelleri arasında çok hoş sırt detaylı gelinlik çeşitleri gördüm, blogumun ziyaretçileri de görmeli bunları. Programıma çiçek desenli dantel kumaştan dikilmiş bir çan kollu gelinlik ile başlıyorum. İkinci olarak da derin V yakalı, kolsuz bir gelinlik takdim ediciim. İncili gelinlik modellerini sevenlerin hoşuna gidebilecek bir model bu. Üstündeki boncuklar elle dikilmiş.





Bu sade, uçuş uçuş, V yakalı gelinliğin yaka ve sırt dekoltelerine tül kumaş dikilmiş. Sırt kısmındaki tülün ortasındaki sıra sıra düğmeler bulunuyor. 



Sıradaki ince askılı gelinliğin korsajı dantel, eteği tül kumaştan dikilmiş.



Şimdi de dantelli gelinlik modellerini seven gelin adaylarının hoşuna gidebilecek bir parça geliyor. Önde V şeklinde derin bir dekoltesi olan gelinliğin sırt kısmının orijinal bir görünümü var.



BHLDN mağazalarına yıllardır bakarım, böyle çok gösterişli, çok ihtişamlı modeller gördüğümü hiç hatırlamıyorum. Burada çoğunlukla vintage gelinlik tarzında, zarif ve romantik modeller bulunur. Şimdi onlardan biri daha geliyor. Bu kolsuz gelinliğin üst kısmı dantel, etekleri krep tarzında bir kumaştan dikilmiş. Sade, düz bir şekilde inen eteğe, arkasından çıkan dantel parçayla hareket katılmış. 



Sırada tamamen çiçek desenli dantel kumaştan dikilmiş V yakalı, kolsuz bir sırt dekolteli gelinlik var. Bu tip gelinlikleri seven gelin adaylarının düğün öncesinde sırt bakımına özen göstermeleri gerekiyor. 


Orijinal, hareketli bir görünümü olan bir gelinlik geliyor şimdi de. Saten olduğunu tahmin ettiğim bir kumaştan dikilmiş olan bu gelinliğin üstüne dantelli tül kumaştan, kenarları boncuklu bir üst eklenmiş. Eteklerinde de sade tül kumaştan, yine kenarları boncuk işlemeli katmanlar var. 


Bu kalp yakalı, şifon etekli gelinliğin üstüne de boncuklu bir bluz dikilmiş. İçteki parça straplez kesim, ama bu bluz sayesinde gelinlik kolsuz gibi duruyor. 



Nasıl buldunuz BHLDN'nin sırt detaylı gelinlik modellerini? Daha bitmedi, aşağıda birkaç model daha görebilirsiniz. Ziyaretiniz için teşekkürler, yine gelin.



















4 yorum:

  1. Hepsi güzel ama sırt dekoltesinde tül ve dantel olanlar daha bi güzel geldi gözüme..

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. De mi? Sırt dekoltesi olanların pek bi numarası yok, sırtı açık işte, ama işçilikli olanlar daha hoş görünüyor. = )

      Sil
  2. Cok güzel hepsi de. Cok degisik modeller cikti son yillarda 😊

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Hiç sorma, yazmaya yetişemiyor insan. = )

      Sil

Mesajınız kısa bir süre sonra yayımlanacaktır.

Ayvalık Asmalı Bahçe

Ayvalık'ta tatil yapanlara küçük, serin, sade ve keyifli bir mekandan söz etmek istiyorum bugün. Ayvalık Asmalı Bahçe sıcak günlerd...