15 Ekim 2018 Pazartesi

Birbirinden Çarpıcı 25 Balık Etek Gelinlik (Pronovias 2019)

Hoş geldiniz sayın ziyaretçi; Pronovias markasının 2019 balık etek gelinlik modelleri arasında gezinmekten memnun olacağınızı umarım.




















Açılışı Carol ismiyle lanse edilen kalp yakalı bir modelle yapmak istiyorum. İşlemeli tül kumaştan dikilmiş olan bu gelinliğin eteğinin ön kısmı çıkarılabiliyor. Böylece istenirse asimetrik gelinlik olarak da kullanılabiliyor.




İkinci sırada Nevada var. Krep kumaştan dikilmiş, sade bir havası olan bir gelinlik bu. Yaka çevresindeki ve eteklerindeki parıltılı işlemelerle şahane görünüyor.



Programıma kare yakası ve geniş kelebek kollarıyla son derecede dikkat çekici görünen bir modelle devam ediyorum. Tepeden tırnağa dantellerle bezenmiş olan bu kelebek kollu gelinlik modelinin ismi Constans. 




 Krep kumaştan dikilmiş olan bu uzun kollu gelinliğin yakası önden kapalı, sırtında ise V şeklinde derin bir açıklık var. Dantel aplikelerin ve yan kısımlarla kolları kaplayan geometrik şekilli nakışlı tül kumaşların kattığı havaya bakar mısınız rica ederim?



Gelinliğinizde farklı detaylar olmasını istiyorsanız Cordoba ilginizi çekebilir. İşlemeli tül kumaştan dikilmiş olan bu güzel deniz kızı gelinlik modelini, omuzlardan başlayarak yerlere kadar inen şifon askılarla beraber kullanabilirsiniz.




Jorjet kumaştan dikilmiş ve çiçek desenli aplikelerle bezenmiş olan Viena, sırt dekolteli gelinlik modellerini sevenler için geliyor.


Pronovias 2019 balık etek gelinlik koleksiyonunda yer alan en çarpıcı modellerden biri geliyor şimdi: Carolina. Ten rengi ve pembe tonlarıyla tasarlanmış, çiçek ve yaprak motifleriyle donatılmış olan bu seksi gelinlik modelinin kuyruğu da muhteşem görünüyor.




Tek omuzlu bir model olan Carmen, yırtmaçlı gelinlik modellerini sevenler için geliyor. Koleksiyonun sade ama nefes kesici, cesur parçalarından biri kendisi.



Koleksiyondaki krep gelinlik modellerinden biri olan Valera sürprizlerle dolu, modern bir parça. Yakası önde kapalı, arkada ise çok hoş görünen, kısmi bir dekoltesi var. Yan taraflarına tül kumaş dikilmiş ve çevresi çiçek aplikeleriyle süslenmiş.



İnce askılı gelinlik modellerini mi tercih ediyorsunuz? Boncuklu çiçek işlemeleriyle bezenmiş tül kumaştan dikilmiş, önden yırtmaçlı bir gelinlik olan Corrine size hitap edebilir öyleyse.


Ben aradan çekiliyorum ama gösteri devam edecek. Ziyaretiniz için teşekkürler, yine bekleriz. 




















Hiç yorum yok:

Yorum Gönder

Mesajınız kısa bir süre sonra yayımlanacaktır.

Antre Dekorasyonu İçin 60 Güzel Fikir

Evini dekore ederken antre dekorasyonu konusuna da özen gösterenlerden misiniz? Girişin ve ara kısımların da özenli ve zevkli bir şeki...