6 Mart 2019 Çarşamba

Rebecca Ingram Gelinlik Modelleri 2019


Birden gelinlik konulu bir makale yazmak istedi canım - dersem yalan olur, bir süredir aklımdaydı ama zor geliyordu. Bol görselli yazılar yorucu oluyor biraz. Ama az önce, "Hadi", dedim, "Başladın mı sonu da gelir." İnternete şöyle bir baktım ve konuyu seçtim: Rebecca Ingram 2019 gelinlik modelleri.
































Açılışı "Seraphina" ile yapıyorum. Çiçek motifleriyle süslenmiş dantelli korsajıyla bohem tarzı gelinlik modellerini seven kadınların hoşuna gidecek bir parça kendisi. V yakalı, ince askılı Seraphina arkadan üstü düğmelerle süslenmiş bir fermuarla kapanıyor.





Hayalinizde prenses tarzı bir model varsa korsajı narin dantel motifleriyle süslenmiş olan kalp yakalı Francis size hitap edebilir. Cepli, geniş saten etekleri olan straplez kesim bir gelinlik bu.




A tipi eteklere sahip olan Ardelle'nin yoğun işlemeli şeffaf bir korsajı var. Pırıltılı tül eteklerinin ucuna, hacimli bir görünüm için ayrıca bir kumaş detayı eklenmiş.








Rina uzun kollu, sırt kısmı V kesimli, çarpıcı floral işlemeleri olan bir model. Korsajı ve kollarında illüzyon detayı var. Geniş tül etekleriyle gelinlikte prenses tarzını sevenler için güzel bir alternatif.




Rebecca Ingram'ın 2019 gelinlik modelleri arasındaki gezintimize spagetti askıları sırt dekoltesinde de devam eden, korsaj kısmı nakışlı dantel motiflerle süslenmiş olan Joanie ile devam ediyoruz. 






Düğününüzde balık etekli bir gelinlik giyme fikrine ne dersiniz? Tül etekli, ince askılı, vücuda oturan kısmı dantel motifleriyle bezenmiş kalp yakalı bir model olan Fawn bu tarzı tercih edenlerin ilgisini çekebilir.





Askılı, tül etekli, korsajı floral nakışlı Eunice geliyor şimdi de.








Önden de, arkadan da V şeklinde dekoltesi olan bu saten kumaştan dikilmiş kolsuz, cepli gelinliğin belindeki Swarovski boncuklu kemer ayrıca satılıyor.




Mayla geometrik dantel motifleri ve Swarovski kristalleriyle süslenmiş, A kesim bir tasarım. İnce askıları ve korsajına ışıltılı boncuklar dikilmiş olan bu modelin büyük beden gelinlik alternatifi de var. Aynı alternatif diğer modeller için de geçerli mi bilmiyorum, bu tarzda sadece 2 - 3 örnek gördüm. 








Elim değmişken diğer büyük beden modelleri de ekleyeyim bari. 






Yunan tarzı elbiselerden ilham alınarak tasarlanmış bir gelinlik olan Lassen hafif dökümlü yakası, boncuklu kemeri ve çift panelli kuyruğu ile sade, zarif ve romantik bir görünüm arz ediyor.



İşlemeli tül kumaşla kaplanmış olan Astrid'in çiçek işlemeleri sık bir şekilde başlayıp aşağıya doğru seyrekleşerek devam ediyor.





Saten kumaştan dikilmiş olan Collette göğüs dekolteli, sırtı da V şeklinde açık olan balo tipi bir gelinlik. Halter kesim yakasını kolye gibi tutturulmuş inci ve Swarovski kristallerinden oluşan bir bant çevreliyor. Belinde aynı malzemelerden yapılmış bir kemer, hacimli eteklerinde de pile ve cep detayları var.




Kalçaların altına kadar olan kısmında yoğun dantel motifler bulunan balık kesim tül etekli Bliss'i 2 farklı şekilde giyebiliyorsunuz: Straplez olarak veya ceketiyle beraber, kısa kollu gelinlik havasında. İkinci alternatif için, yine dantellerle bezenmiş olan ceketini ayrıca satın almanız gerekiyor.






Yazmaya burada son veriyorum, fakat gösteri daha bitmedi. Başka fotoğraflar da ekleyeceğim, sonra yazıyı yayınlayıp "Oh!" diyeceğim. Ziyaretiniz için teşekkürler.


































2 yorum:

Mesajınız kısa bir süre sonra yayımlanacaktır.

Georges Hobeika Gelinlik Modelleri (2020 İlkbahar Yaz)

Georges Hobeika 2020 gelinlik koleksiyonu en lüks kumaşlardan dikilmiş, göz alıcı işlemeler ve dantel, değerli taş ve boncuk detaylarıy...