2 Nisan 2019 Salı

Pronovias Balık Etek Gelinlik Modelleri 2019


Bu aralar aşka gelip bu bloga fazlaca yatırım yaptığım doğrudur. Gelinlik kategorisine 1 hafta önce bir yazı ekledim ama olsun, bir tane de Pronovias 2019 balık etek gelinlik modelleri hakkında yazıcam. Şunu da arz etmek isterim ki bu gösteride markanın büyük beden balık etek gelinlik modelleri de yer alacak.



















Açılış için Daytime'ı seçtim. Karmaşık işlemelerle süslenmiş ışıl ışıl bir korsajı ve yumuşak tül kumaştan etekleri olan bir model kendisi.



Düğününüzde göz alıcı, orijinal bir gelinlik giymeyi hayal ediyorsanız tepeden tırnağa renkli boncuk işlemeleriyle donatılmış saçak detaylı The Universe size hitap edebilir. Transparan detaylı V şeklinde bir göğüs dekoltesi olan bu modelin sağ tarafında, omuzdan kola doğru inen boncuk dizileri var.




Tüylü gelinlik modelleri bu sene popüler midir nedir, bundan önce eklediğim Rosa Clara Soft 2019 koleksiyonunda da vardı bunlardan. Püsküllü modeller de vardı. Tasarımcılar 1920'lere dönmeye karar verdilerse demek ki. 



Dantel işlemeli krep kumaştan dikilmiş olan kalp yakalı Astrid var sırada.



Yazıda Pronovias'ın balık kesimli büyük beden gelinlik modellerine de yer vereceğimi söylemiştim. Krep kumaştan dikilmiş olan derin V yakalı Alcyone koleksiyonun geniş beden alternatifi de olan modelleri arasında yer alıyor. Gelinliğin dantel işlemeleri, sırt kısmındaki tül kumaşın üstünde iyice ortaya çıkıyor. 





Elim değmişken büyük bedenlere özel modellerden iki tane daha ekleyeyim. Galeride daha fazlasını görebilirsiniz. Bu arada, birinciyi kilolu gelin adaylarına özellikle tavsiye ederim. Dantel motifleriyle süslenmiş drapeli  korsajı daha ince görünmenizi sağlayacaktır.





Korsajı altın rengi işlemelerle süslenmiş kalp yakalı bir model olan Halo'yu takdim edicem şimdi de. 



Pronovias'ın 2019 balık etek gelinlik modelleri arasındaki gezintimizde sıra Andromeda'ya geldi. Yakası önde ve arkada V şeklinde açık bir krep gelinlik kendisi. Korsajı dantel motifleriyle, eteği de aynı motiflerin yer aldığı dantel panelleriyle süslenmiş.



Güpür japone kollu, kıvrımlı yakalı bir dantel gelinlikle devam ediyorum programıma: Despina geliyor.



Yumuşak krep kumaştan dikilmiş olan Galaxy'nin özelliği sırt dekoltesinin tamamını kaplayan şahane göktaşı işlemeleri.





Falling V yakalı, ince askılı bir gelinlik. Tepeden tırnağa elle işlenmiş boncuklu saçaklarla ve bol miktarda yapay taşla donatılmış. Great Gatsby tarzı gelinlik modellerini seven gelin adayları için geliyor:




Altın rengi parıltılar saçan Moon King, koleksiyonun bol boncuklu modelleri arasında yer alıyor. Korse kısmı yıldız motifleriyle süslenmiş.





Kalp biçimli yakası çarpıcı boncuk işlemeleriyle süslenmiş olan Rising'in fildişi rengi krep ve altın rengi kumaş olmak üzere iki alternatifi var.






Krep kumaştan dikilmiş uzun kollu, kayık yakalı Formation'un eteklerinde boncuk işlemeli paneller bulunuyor. 



Yazmaya bu noktada son veriyorum fakat aşağıya başka fotoğraflar da ekliycem. Ziyaretiniz için teşekkür ederim, müsait olunca yine gelin. 
































Hiç yorum yok:

Yorum Gönder

Mesajınız kısa bir süre sonra yayımlanacaktır.

Georges Hobeika Gelinlik Modelleri (2020 İlkbahar Yaz)

Georges Hobeika 2020 gelinlik koleksiyonu en lüks kumaşlardan dikilmiş, göz alıcı işlemeler ve dantel, değerli taş ve boncuk detaylarıy...