19 Mayıs 2019 Pazar

Yazlık Tulum Modelleri 2019


Hoş geldiniz sayın ziyaretçi. Bugün sizi Free People sitesinden seçtiğim 2019 yazlık tulum modelleri ile tanıştırıcam. Niyetim elbise temalı bir yazı yazmaktı aslında ama tulumları beğenince fikir değiştirdim.




















Açılışı kısa kollu, önden düğmeli, beli lastikli, önde de, arkada da cepleri olan taş rengi bir tulumla yaptım. Rengi hoşuma gitti ve gayet rahat görünüyor. Şimdi de canlı renklerdeki cesur baskısıyla dikkat çeken, yakası ve beli lastik detaylı bir model gelecek. Geniş kesimli bacak kısmıyla salaş tulum modellerini sevenlerin hoşuna gidebilir.



Programıma fildişi rengi bir tığ işi tulum ile devam ediyorum. Sırt askılarını istediğiniz boya ayarlayabiliyorsunuz. Tatilde, bir plaj veya havuz başı partisinde giyebileceğiniz güzel bir parça. 



Sırada orijinal bir model var. Boyacı veya tamirci tulumu gibi duruyor. Bu indigo rengi, önden fermuarlı tulum yıpratılmış denim kumaşından veya ona benzer bir kumaştan dikilmiş ve üstüne boya lekesi efektleri serpiştirilmiş. Düz bir bacak kesimi ve dört cebi var. Arka cepleri fermuarlı. 



Şimdi de ince askılı, paçaları bağcıklı, göğüs altı fırfırlı lastik detaylı, dekolte yakalı soluk yosun rengi bir tulum geliyor.



Dokulu bir kumaştan dikilmiş olan bu dökümlü, siyah tulumun belinde etnik desenli güzel bir kuşağı var. Çok da güzel görünüyor. 



Keten karışımlı hafif bir kumaştan dikilmiş, açık renkli, sırtı ayarlanabilir çapraz askılı, çizgili bir tuluma ne dersiniz?



Pembenin koyu, güzel bir tonundaki bu tulum hafif kırışık pamuklu kumaştan dikilmiş. 


Esnek kumaştan dikilmiş olan bu geniş bacaklı tulumu birkaç farklı şekilde kullanabiliyorsunuz. Bu modele belden kuşaklı straplez, boyundan bağlı degaje yakalı veya tek omuzlu ve kuşaklı olarak kullanılmasını sağlayacak bir parça eklenmiş.



Bu siyah keten tulum sizi yaz sıcaklarından koruyacaktır. Keten hafif ve sağlıklı bir kumaştır, severim ben. Yazın vitrinlerde zevkime uygun keten bir şeyler görürsem mutlaka bakarım.


Sıradaki model desenli tulumları tercih edenler geliyor.


"Sıcaklarda giymek için şöyle üstümden dökülen hafif, rahat bir şey istiyorum" diyorsanız bu salaş salopet ilginizi çekebilir. 


Kırışık kumaştan dikilmiş olan bu pas rengi tuluma ne dersiniz? Korse kısmı düğmeli ve belinde ipten bir kemeri var.


Bu V yakalı, göbek dekolteli, kolsuz ekru tulum streç denim kumaşından dikilmiş.



2019 yazlık tulum modelleri ile ilgili yazım sona ermek üzere. Birkaç fotoğraf daha ekleyip yayınlıycam, sonra da hızlı bir şekilde evden çıkmayı düşünüyorum. Ziyaretiniz için teşekkürler, yine bekleriz.














Hiç yorum yok:

Yorum Gönder

Mesajınız kısa bir süre sonra yayımlanacaktır.

Georges Hobeika Gelinlik Modelleri (2020 İlkbahar Yaz)

Georges Hobeika 2020 gelinlik koleksiyonu en lüks kumaşlardan dikilmiş, göz alıcı işlemeler ve dantel, değerli taş ve boncuk detaylarıy...